Workshop zilveren sieraad maken

Ontdek je eigen creativiteit en maak je eigen zilveren sieraad.

Een gezellige workshop zilveren ring of hanger maken met je vrienden of met je bedrijf als personeelsuitje, of gewoon alleen.

Praktische informatie:

Vragen of een aanvraag doen? Neem gerust contact op

Veelgestelde vragen

Zilveren sieraden kun je schoonmaken met een tandenborstel met een milde zeep of afwasmiddel. Kijk wel uit met zachte stenen zoals oa parels, camee, bloedkoraal, die zijn wat gevoeliger voor chemische middelen.

Ook kun je Hagerty gebruiken voor zilveren sieraden zonder stenen. Dit kun je bij de juwelier kopen. Ook verkopen zij poetsdoeken die speciaal zijn geïmpregneerd met een poetsmiddel.

Er is een minimale leeftijd vanaf 10 jaar en maximaal 110 😉

Iedereen kan een workshop volgen, als je denkt dat je niet handig bent dan laat ik je zien dat dit best mee valt. Ook help ik je natuurlijk als je het echt lastig vindt. Heb je een beperking dan weet je zelf wat lastig is voor jou, neem dan even van te voren contact met mij op, we zoeken dan samen naar een mogelijkheid.

Dit kan, echter als er een grote groep is dan wil het wel eens lastig zijn om de aandacht goed en eerlijk te verdelen. Het kan dan zijn dat er een tweede workshop moet worden gepland om je sieraad af te maken. Het is namelijk veel meer werk. Plan dan een losse dubbele workshop zodat je het in 1 keer kan afmaken.